Kom in actie!

Steunscouting.nl is het crowdfunding platform speciaal voor Scoutinggroepen en andere Scoutingorganisaties zoals evenementen en terreinen. Met Steunscouting.nl kan iedere groep inkomsten genereren voor projecten waar alle leden baat bij hebben: van nieuwe tenten tot pionierhout en van een speciaal zomerkamp tot de bouw van een nieuw clubhuis. Laat je uitdagen en zorg ervoor dat jullie dromen uitkomen!

Lees meer Lees minder

Start zelf een actie of doe mee met je team, je collega’s, je klas, je kookclub of bijvoorbeeld je popkoor. Kijk hieronder voor inspirerende acties van anderen.

Start actie

Frank van Bakel

18-05-2024 | 09:26 Aan: Statiegeld eruit, LED erin 1 blikje oprapen uit de openbare ruimte lijkt niet de moeite waard maar met vele kleine stapjes kun je toch een groter doel bereiken. Ook bedankt voor de gedoneerde statiegeld flesjes en blikjes.