Jantje Beton 2021

Jeroen van Iperen

Nog te gaan

Normal 6345d5f37da9d0326ba24079dcc56f81327e2c4a

De jaarlijkse Jantje Beton collecte heeft weer plaatsgevonden. Ook dit jaar is er weer geld opgehaald voor het goede doel Jantje Beton. Deze stichting is hét goede doel dat zich sinds 1968 samen met kinderen en jongeren inzet voor meer en uitdagender speelruimte en meer speelkansen.

50% van de opbrengst gaat naar Jantje Beton en 50% gaat naar de collecterende vereniging. De Scouting in Badhoevedorp zal hiervan de helft besteden aan de Scouting activeiteiten en de andere helft zal worden gebruikt voor de realisatie van het nieuwe clubgebouw.

Heb je de collecte gemist? Doneren kan nog tot 31 maart.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.