Mijn race tegen de klok

John Tusveld

Ik ben John Tusveld en reeds jarenlang lid van de Jan van Hoof Groep Gouda.
Nu mijn eigen groep hun eigen clubhuis moet verlaten wordt er helaas ook een tijdperk afgesloten.
Ook in het komende tijdperk verdient deze groep een mooie eigen stek !

Zelf wil ik ook al jaren een tijdperk afsluiten. En dat is ook precies wat ik nu echt ga doen ! Vanaf vandaag start ik mijn eigen race met als doelstelling om voor 1 maart mijn streefgewicht te kunnen bereiken. Per verloren kilo doneer ik 0,50 euro....... voor elke kilo daar vanaf (+/-) doneer ik 1 euro voor het nieuwe clubhuis