Jan van Hoof Presents !

John Tusveld

Zaterdagavond 21 januari 2017 21:00 uur:

Jan van Hoof Presents !
Een benefietavond voor de Jan van Hoof Groep uit Gouda ter bekostiging van hun verhuizing.
Een vette line up met oa W.O.Z. / Garageband / Knivoj / Skapiche staat garant voor een vet feestje !
**Tickets te verkrijgen via: http://www.studiogonz.nl/agenda/1284/Jan+van+Hoof+presents**

Deze avond is toegankelijk voor zowel (scouting)leden als niet (scouting)leden.
De Benefietavond wordt mede mogelijk gemaakt door Studio Gonz waarvoor onze dank !
Leden van Studio Gonz ontvangen daarom 2 euro korting op de reguliere entreeprijs.