kerstbomen ophalen en wegbrengen

Koen Bobeldijk
Normal 07b41205f019236004cbd968365ea7ddbf82e76e
Qr
van totaal € 40 (125%)

Elk jaar kan je bij de gemeente kerstbomen in leveren na kerst. Hiervoor krijg je dan een kleine vergoeding. Mijn idee was daarom dit op grote schaal te doen met de scouting zodat we hierdoor een aanzienlijk bedrag kunnen ophalen.

 

We kunnen de bomen, indien mogelijk voor een kleine vergoeding, bij u thuis ophalen. U kunt ook uw boom bij bijvoorbeeld het ophalen van uw oliebollen op het clubhuis afleveren.

 

De bomen worden op 11 januari weggebracht naar de gemeente dus uw verzoek dient voor 11 januari ingedient te worden. Graag zouden we wel vragen dat als we een boom moeten ophalen of dit na 1 januari kan ivm. brandveiligheid.

 

Vragen en verzoeken kunnen naar koenbobeldijk@hotmail.com

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
15-01-2017 | 11:54 Deze week van Koen het geld voor de kerstbomen ontvangen. Voor 100 kerstbomen hebben we 50 euro ontvangen. En vele mooie fotomomenten (zie de huisvestingpagina op de Jan van Hoof website). Priceless!