Oliebollen bakken

Stam Arendsoog
Normal dbf947957672fb81fc23071afed2e44db1dc2cb4

Elk jaar gaan de leden van de Stam Arendsoog (jongeren afdeling van Scouting Jan van Hoof) hun best doen zoveel mogelijk oliebollen te verkopen.De oliebollen zullen zaterdag 31 december vers worden gebakken door de stamleden van onze groep. Per gebakken oliebol zal er 15 cent worden gedoneerd aan het nieuwe clubhuis van Scouting Jan van Hoof. Meer informatie en bestellen van de oliebollen kan Hier

22-01-2017 | 17:47 Dit jaar heeft de stam een deel van de opbrengst van de oliebollenactie bestemd voor ons nieuwe clubhuis. De oliebollenactie was eind december een doorslaand succes. Elk jaar worden er meer oliebollen verkocht !