Oliebollen bakken

Stam Arendsoog
van totaal € 150 (237%)

Elk jaar gaan de leden van de Stam Arendsoog (jongeren afdeling van Scouting Jan van Hoof) hun best doen zoveel mogelijk oliebollen te verkopen.De oliebollen zullen zaterdag 31 december vers worden gebakken door de stamleden van onze groep. Per gebakken oliebol zal er 15 cent worden gedoneerd aan het nieuwe clubhuis van Scouting Jan van Hoof. Meer informatie en bestellen van de oliebollen kan Hier

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
22-01-2017 | 17:47 Dit jaar heeft de stam een deel van de opbrengst van de oliebollenactie bestemd voor ons nieuwe clubhuis. De oliebollenactie was eind december een doorslaand succes. Elk jaar worden er meer oliebollen verkocht !