Benefietavond Scouting Jan van Hoof Groep Gouda

Studio Gonz

Een mooie avond met een vette line up!

Scoutinggroep Jan van Hoof moet na 51 jaar noodgedwongen verhuizen, en is op verschillende manieren geld bij elkaar aan het sprokkelen om dit te kunnen realiseren. Steun Jan van Hoof door te komen feesten, niets mooiers dan dat!

Line up:

W.O.Z.
Knivoj
Skapiche!

26-01-2017 | 21:13 Op de benefietavond stond ook onze Donatie Eend. In deze eend zat ook een leuk bedrag... Alle donateurs bedankt !!
26-01-2017 | 15:53 StudioGonz bedankt scoutinggroep Jan van Hoof voor de toffe avond en we wensen jullie veel succes en plezier met het nieuwe clubhuis!