Rabo Clubsupport

Irene Castel

Nog te gaan

De LBP en Leeghwater doen mee aan Rabo ClubSupport in de regio Amsterdam.

We hebben het geld hard nodig voor ons nieuwe clubhuis samen met de Lady Baden Powell groep.
Kunnen wij op jouw stem rekenen?

Vanaf nu kun je stemmen. Stem in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport.

Ga naar het overzicht van deelnemende clubs en zoek op Scouting en kies de Lady Baden Powell groep.

We ontvangen je stem graag voor 25 oktober.

Namens alle leden, bedankt!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.