Hulp nodig voor groot onderhoud clubhuis

Robert van Duijvenvoorde
Afgesloten Je kunt niet meer doneren

Het clubhuis De Chute van Scoutinggroep John McCormick stamt uit 1999, het renoveren en onderhoud vraagt veel tijd en geld. Het gebouw geheel opgetrokken uit hout. En moet er veel gebeuren om onderdak te kunnen blijven bieden aan onze jeugdleden. De renovatieprojecten zal grotendeels bestaan uit het vernieuwen van de toiletgroep, dak, vloeren en verduurzaming.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.