Soms heeft Scouting ook wat hulp nodig.

Tim Beelen

( Lid van team: GVL Vrijwilligers )

Scouting moet voor iedereen toegankelijk zijn, ook als je het wat minder breed hebt. Daarom is onze contributie laag en draaien wij volledig op vrijwilligers! Maar ook wij moeten af en toe een dure uitgave doen zoals aan ons nieuwe sedumdak, en kunnen alle steun daarbij goed gebruiken. Ik draag graag mijn steentje bij!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

04-12-2021 | 13:58 Our two daughters-Emma and Sofie goes to scouting. The scout cabin is very important to keep the scouts warm and for the activities.
29-11-2021 | 12:00