J

Jantje Beton

Jeroen van Iperen

Nog te gaan

van totaal € 1.500 (102%)

De jaarlijkse Jantje Beton collecte heeft weer plaatsgevonden. Ook dit jaar is er weer geld opgehaald voor het goede doel Jantje Beton. Deze stichting is hét goede doel dat zich sinds 1968 samen met kinderen en jongeren inzet voor meer en uitdagender speelruimte en meer speelkansen.

50% van de opbrengst gaat naar Jantje Beton en 50% gaat naar de collecterende vereniging. De Scouting in Badhoevedorp zal hiervan de helft besteden aan de Scouting activeiteiten en de andere helft zal worden gebruikt voor de realisatie van het nieuwe clubgebouw.

 

Kies een bedrag
€ 777 Doneren Heipaal - Steun de Scouting in Badhoevedorp in de meest letterlijke vorm die er bestaat. De donateur mag de heipaal zelf voorzien van een bedrijfsnaam en logo, of bijvoorbeeld door kinderen laten beschilderen voor deze de grond ingaat. Tevens zal de donateur worden uitgenodigd bij het slaan van de eerste paal! 7 donateurs Nog 13 beschikbaar € 3.500 Doneren De eerste paal - Steun de Scouting in Badhoevedorp in de meest letterlijke vorm die er bestaat. De donateur mag de eerste heipaal zelf voorzien van een bedrijfsnaam en logo, of bijvoorbeeld door kinderen laten beschilderen voor deze de grond ingaat. Tevens mag de donateur helpen bij het slaan van de eerste paal! De sponsor van de eerste paal zal op een zeer prominente plek in het nieuwe clubhuis worden vermeld. Nog 1 beschikbaar € 250 Doneren Aanrader Deur - Steun de Scouting in Badhoevedorp door een (binnen) deur te sponsoren van het nieuwe gebouw. Elke donateur zal worden vermeld op een prominente plek in het nieuwe clubhuis. 3 donateurs Nog 7 beschikbaar € 100 Doneren M2 dak - Steun de Scouting in Badhoevedorp door één vierkante meter dak te sponsoren van het nieuwe gebouw. Elke donateur zal worden vermeld op een prominente plek in het nieuwe clubhuis. 6 donateurs Nog 274 beschikbaar € 25 Doneren Rabatdeel - Steun de Scouting in Badhoevedorp door een rabatdeel te sponsoren van het nieuwe gebouw. Elke donateur zal worden vermeld op een prominente plek in het nieuwe clubhuis. 5 donateurs € 7,50 Doneren KG staal - Steun de Scouting in Badhoevedorp door één kilo staal te sponsoren t.b.v. de staalconstructie van het nieuwe gebouw. Elke donateur zal worden vermeld op een prominente plek in het nieuwe clubhuis. 4 donateurs Ander Bedrag Anders  - Ik wil zelf een bedrag bepalen