Bedankt namens de Koreagangers 1991

Piet Vonk
van totaal € 1.000 (7%)

Ons contingentskamp in de herfst van 1990 op het terrein van Scoutcentrum Buitenzorg in Baarn was een belevenis. Hier ontmoetten we elkaar als hele contingent voor het eerst. Het markeerde de start als contingent van een onvergetelijke reis door Indonesië en Korea naar de WereldJamboree 1999 in Korea.
Wat een onvergetelijke herinneringen heb ik daar aan.
Dit jaar in 2024 bestaat dat prachtige terrein in Baarn 75 jaar en bouwen we een nieuw gebouw met liefst 80 bedden op de plek van het Blauwe Vogelhuis.
Om het gebouw af te maken met een mooie inrichting, hebben we nog geld nodig.
Wil jij helpen om de inrichting compleet te maken? Elk bedrag helpt. Volgens mij kunnen we met ons allen zeker €1.000,= bij elkaar brengen. Help jij mee? Elk bedrag helpt.
Het geld wordt nog dit jaar gebruikt voor de inrichting van dit mooie gebouw. Zie de foto's voor een impressie.
-Bedankt!

Kies een bedrag
€ 50 Doneren Stoel - Doe een donatie voor een stoel zodat iedereen kan aanschuiven. Als bedankje ontvang je een naambandje voor op je Scoutfit of kampvuurdeken ‘Ik bouw mee aan Buitenzorg’. 8 donateurs Nog 72 beschikbaar € 100 Doneren Matras - Met een donatie voor een matras zorg je ervoor dat onze gasten uitgerust weer wakker worden. Als bedankje ontvang je een naambandje voor op je Scoutfit of kampvuurdeken ‘Ik bouw mee aan Buitenzorg’. 2 donateurs Nog 78 beschikbaar € 250 Doneren Tafel - Doe een donatie voor een tafel voor in het Blauwe Vogelhuis en creëer daarmee een vaste plek voor ontmoeting en gezelligheid. Als bedankje mag je naam worden vermeld op een prominente plek in het gebouw. 2 donateurs Nog 18 beschikbaar € 500 Doneren Bed - Doe een donatie voor een bed. Als bedankje mag je naam worden vermeld op een prominente plek in het gebouw. 2 donateurs Nog 78 beschikbaar € 750 Doneren Zonnepaneel - Met de aanschaf van een zonnepaneel kunnen wij ons Blauwe Vogelhuis nog groener maken. Je naam zal worden vermeld op het sponsorbord bij de ingang van het gebouw. Nog 50 beschikbaar € 1.000 Doneren Sponsorpakket 'Mytyl' - Hiervoor ontvang je het volgende: Logo op onze website, logo op het sponsorbord in het gebouw en logo in de digitale nieuwsbrief | Je krijgt 2 vouchers voor een bezoek aan de officiële opening . € 2.500 Doneren Sponsorpakket 'Tyltyl' - Hiervoor ontvang je het volgende: Uitgelicht social mediabericht 1× | Logo op onze website, logo op bouwborden logo op het sponsorbord in het gebouw en logo in de digitale nieuwsbrief | Je krijgt 4 vouchers voor een bezoek aan de officiële opening . € 75 Doneren Aanrader Exclusieve donateursbadge - Koop een exclusieve donateursbadge (75mm in diameter) voor op je Scoutfit of kampvuurdeken. Van deze badge worden slechts 100 exemplaren gemaakt. Bij elke badge ontvang je ook een certificaat. 32 donateurs Nog 68 beschikbaar Ander Bedrag Anders  - Ik wil zelf een bedrag bepalen