R

Zwemmen voor Die W

Ron van der Sterren
van totaal € 150 (100%)

Ik zwem graag buiten, samen met mijn vrienden van 'De Alvertjes'. Ook in de winter. Juist in de winter. Maar ik vind het ook elke keer weer een uitdaging. Met jouw financiële motivatie heb ik als doel gesteld om voor 1 april 15 km in open water te zwemmen. 10 euro per kilometer!

Kom maar op met die motivatie :-)

Kies een bedrag
€ 25 Doneren Die W nieuwbouw insigne - Voor een donatie van €25,- euro ontvang je een exclusief door onze leden zelf ontworpen insigne, opgestuurd per post! Slechts beperkt aantal beschikbaar! 23 donateurs € 100 Doneren Houten plank - Plank voor plank sparen we ons gebouw bij elkaar. Voor €100,- doneer je 1 duurzame plank aan ons nieuwe clubhuis! 4 donateurs € 250 Doneren Nieuwe boom - Na de bouw gaan we een flink aantal nieuwe bomen planten. Ook één in jouw naam? Bij elke boom komt een geocache kistje met daarin jouw naam als donateur (als je dat wil). Ook ontvang je een speciaal certificaat. 1 donateur € 500 Doneren Koop 5 planken en zet je naam erop - Plank voor plank sparen we ons gebouw bij elkaar. Voor €500,- doneer je 5 duurzame planken aan ons nieuwe clubhuis en zetten we als dank je naam of een andere tekst op 1 van die planken. € 1.000 Doneren Sponsorpakket 'Bever' - Krijg naamsvermelding op de website, het bouwbord en alle digitale nieuwsbrieven tijdens de bouwperiode, alsmede twee kaarten voor de officiële opening. € 1.500 Doneren Sponsorpakket 'Welp' - Ontvang naamsvermelding en logo op de website, het bouwbord en alle nieuwsbrieven tijdens de bouwperiode | 2 kaarten voor de officiële opening € 2.500 Doneren Sponsorpakket 'Scout' - Ontvang een bord met logo bij het terrein (1 jaar) | uitgelicht social mediabericht 1x | logo op de website, logo op bouwbord en logo in digitale nieuwsbrieven tijdens de bouwperiode | 4 kaarten voor de officiële opening € 5.000 Doneren Sponsorpakket 'Explorer' - Ontvang een bord met logo bij het terrein (3 jaar) | uitgelicht social mediabericht 2x | groot logo op de website en bouwbord en logo in digitale nieuwsbrieven tijdens de bouwperiode | 4 kaarten voor de officiële opening Ander Bedrag Anders  - Ik wil zelf een bedrag bepalen
Bekijk alle

Nog een paar kilometer, maar nog niet genoeg

19-04-2024 | 19:52 We hebben er nog een paar kilometer bijgezwommen, maar net als de crowdfunding is ook mijn zwemresultaat nog niet genoeg. Alles bij elkaar heb ik voor 1 april ruim 5 kilometer gezwommen in buitenwater. Nog 10 te gaan dus! 
Lees meer