Fietsen voor het clubhuis

Tim van den Akker
van totaal € 1.000 (78%)

Hej! Leuk dat je dit leest. Ik ben Tim, ik fiets graag, en ik wil me al fietsend inzetten voor een nieuw clubhuis voor Scouting Die Wiltgraeff Wageningen. Het gaat heel simpel: voor elke gedoneerde 2 euro fiets ik 1 kilometer. Een regel stel ik voor mijn eigen veiligheid in: ik fiets maximaal 250 kilometer per dag. Indien het bedrag eroverheen gaat, plan ik een tweede dag, en een derde indien nodig, en een vierde etc. etc. Jullie mogen er wat mij betreft voor zorgen dat ik een hele week aan het fietsen ben, of langer ;). Laten we eens zien hoe ver we kunnen komen!

Kies een bedrag
€ 25 Doneren Die W nieuwbouw insigne - Voor een donatie van €25,- euro ontvang je een exclusief door onze leden zelf ontworpen insigne, opgestuurd per post! Slechts beperkt aantal beschikbaar! 23 donateurs € 100 Doneren Houten plank - Plank voor plank sparen we ons gebouw bij elkaar. Voor €100,- doneer je 1 duurzame plank aan ons nieuwe clubhuis! 4 donateurs € 250 Doneren Nieuwe boom - Na de bouw gaan we een flink aantal nieuwe bomen planten. Ook één in jouw naam? Bij elke boom komt een geocache kistje met daarin jouw naam als donateur (als je dat wil). Ook ontvang je een speciaal certificaat. 1 donateur € 500 Doneren Koop 5 planken en zet je naam erop - Plank voor plank sparen we ons gebouw bij elkaar. Voor €500,- doneer je 5 duurzame planken aan ons nieuwe clubhuis en zetten we als dank je naam of een andere tekst op 1 van die planken. € 1.000 Doneren Sponsorpakket 'Bever' - Krijg naamsvermelding op de website, het bouwbord en alle digitale nieuwsbrieven tijdens de bouwperiode, alsmede twee kaarten voor de officiële opening. € 1.500 Doneren Sponsorpakket 'Welp' - Ontvang naamsvermelding en logo op de website, het bouwbord en alle nieuwsbrieven tijdens de bouwperiode | 2 kaarten voor de officiële opening € 2.500 Doneren Sponsorpakket 'Scout' - Ontvang een bord met logo bij het terrein (1 jaar) | uitgelicht social mediabericht 1x | logo op de website, logo op bouwbord en logo in digitale nieuwsbrieven tijdens de bouwperiode | 4 kaarten voor de officiële opening € 5.000 Doneren Sponsorpakket 'Explorer' - Ontvang een bord met logo bij het terrein (3 jaar) | uitgelicht social mediabericht 2x | groot logo op de website en bouwbord en logo in digitale nieuwsbrieven tijdens de bouwperiode | 4 kaarten voor de officiële opening Ander Bedrag Anders  - Ik wil zelf een bedrag bepalen
Bekijk alle

Het is gebeurd!

28-05-2024 | 20:47 It is done! 250 per dag en dan aftoppen op dag 2 wat er nog over is. Plus toegift omdat er nog tijdens het rijden gedoneerd werd, zodat ik nog een stukje extra mocht ;). Dankjulliewel! 500 km op de teller, bijna 800 euro richting een nieuw clubhuis, en ik heb een uitdagende en leuke fietstrip gehad! Dank, dank dank!
Lees meer