Nieuwbouw Scouthoeve. Maak het mogelijk!

Nog te gaan

Het huidige scoutingclubhuis in Badhoevedorp  aan de Snelliuslaan, de Scouthoeve, is dringend aan vervanging toe. Daarom wordt er gewerkt aan de realisatie van een nieuw clubhuis waarin Scouting Leeghwater en Lady Baden Powell samen zullen komen als de Scouting van Badhoevedorp.

De bouwvergunning is inmiddels verstrekt, maar om de nieuwbouw te realiseren is er veel geld nodig.

Daarom zijn de Lady Baden Powell en de Leeghwater groep begonnen met fondsenwerving, Sponsorkliks, buurtacties en crowdfunding op Steunscouting.nl.

In de komende tijd zullen er nog diverse acties worden gedaan die via deze actie pagina gevolgd kunnen worden.

Kijk ook op onze nieuwbouw pagina op ScoutinginBadhoevdorp.nl

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via de onderstaande button.

Mail de steun nieuwbouw commissie

Ik kan niet via Ideal betalen, maar ik wil wel een donatie doen.
U kunt uw donatie ook overmaken op de rekening van Scouting Leeghwater:
IBAN   NL79INGB0004716193
BIC     INGBNL2A
o.v.v.   Donatie nieuwbouw Scouthoeve

Ik heb een factuur nodig voor mijn boekhouding.
Onze penningmeester kan voor u een factuur maken.
Neem hiervoor contact op middels de onderstaande button.
Mail de steun nieuwbouw commissie

Ik wil een donatie doen in de vorm van (bouw)materialen

We hebben nog diverse materialen nodig voor het nieuwe gebouw. Neem hiervoor contact op middels de onderstaande button.
Mail de steun nieuwbouw commissie

20-01-2021 | 19:49 Wat een mooi gebouw! Zet hem op met geld inzamelen.
13-01-2021 | 11:04 Aan: Rabo Clubsupport
30-12-2020 | 16:58
22-12-2020 | 13:24 Aan: Een Kleine Geschiedenis van de Leeghwatergroep Ik heb boekje besteld. Ben geïnteresseerd als oud welp en verkenner van de Leeghwatergroep in de jaren 1950 tot circa 1965? Ongeveer de datum dat het clubhuis aan de Wijnmalenstraat moest verdwijnen voor de aanleg van de A9 dwars door ons dorp. Mijn ouders stonden aan de wieg van de Leeghwatergroep. Nu ben ik coördinator van de Voedselbank Haarlemmermeer en zitten wij met onze uitdeelpost Badhoevedorp in het Lady Baden Powel gebouw in de reigerstraat. Vandaar ook mijn interesse. P.R. Tresfon
16-12-2020 | 16:14 Aan: Scouting webshop Inkomsten november