Een nieuwe keuken in het clubgebouw, Scouting St. Christoforus - Arnhe

e keuken in het clubgebouw is nu ruim 15 jaar oud en dient vervangen te worden.

Keukenvloer

Met dit project willen we in de keuken de vloertegels vervangen en een gietvloer aanbrengen die 100% vloeistofdicht en bestendig is tegen alle voorkomende stoffen.

Gietvloer 1

Met dit project willen we geen traditionele (huis)keuken, maar een horeca uitvoering realiseren. De onderdelen zijn RVS modules op verstelbare pootjes. Het apparatuur functioneert nog prima en wordt in deze fase niet vervangen, met uitzondering van het gasfornuis. Deze wordt vervangen door inductieplaten ivm de zonnepanelen. (zie zonnepanelen project).

Door te kiezen voor een gietvloer en RVS uitvoering verwachten wij een keuken neer te zetten die 25 jaar mee kan.

Horecakeuken

21-12-2019 | 13:48 Ik draag scoutinggroep St Christoforus een zeer warm hart toe en er moet uiteraard wel goed gekookt kunnen worden. Succes met deze actie