Herinrichting Buitenterrein Scouting Albrandswaard

van totaal € 15.000 (28%)

Scouting Albrandswaard bestaat in 2021 precies 10 jaar!

Een jonge vereniging dus! Maar sterk ontwikkelend en hard groeiend. Na wat omzwervingen hebben we inmiddels ons vaste plekje gekregen. En wat voor een plek! Midden in de gemeenschap maar niemand tot last en bovendien goed bereikbaar.

Het clubhuis van Scouting Albrandswaard (SCAL) bestaat uit 2 gebouwen; het 'kleine' gebouw en het 'grote' gebouw. Deze gebouwen zijn samengesteld uit cabins en deden voorheen dienst als tijdelijk schoolgebouw. 

Ons buitenterrein is dan ook een echt schoolterrein: tegels, tegels en nog veel meer tegels. Niet echt Scouting natuurlijk!

Na de sloopt van een deel van het grote gebouw willen we dolgraag direct het buitenterrein aanpakken. Wij kiezen hier voor een inrichting als écht Scoutingterrein:

- Veel gras zodat het regenwater goed in de grond zakt. En gras is lekker om in te ravotten.

- Daarnaast komt er een grondwal; De grondwal voorkomt eventuele doorkijk maar is vooral heerlijk om tegen te relaxen.

- Een natuurhoek (later project) waarin we de natuur steunen en de dieren hun gang kunnen gaan. En het is uiteraard ook nog eens erg leerzaam!

- Wat natuurlijk echt niet mag ontbreken op het buitenterrein van een Scoutingvereniging is de vuurkuil! (zie project Vuurkuil Scouting Albrandswaard). Wat is nou gezelliger dan rond het kampvuur verhalen vertellen?

Grote plannen dus! Help je mee ons buitenterrein een heel stuk mooier te maken?

Kies een bedrag
€ 25 Doneren SCAL vriend - Wij zijn enorm blij met je bijdrage en daarom: - Bedanken we je in een wekelijks overzicht op Facebook - Gaan we je regelmatig op de hoogte houden over de verbouwing en herinrichting 17 donateurs € 50 Doneren Koperen SCAL vriend - Wij zijn enorm blij met je bijdrage en daarom: - Bedanken we je in een wekelijks overzicht op Facebook - Gaan we je regelmatig op de hoogte houden over de verbouwing en herinrichting - Ontvang je een door onze Scouts handgeknoopte sleutelhanger 9 donateurs € 100 Doneren Bronzen SCAL vriend - Wij zijn enorm blij met je bijdrage en daarom: - Bedanken we je in een wekelijks overzicht op Facebook - Gaan we je regelmatig op de hoogte houden over de verbouwing en herinrichting - Ontvang je een door onze Scouts handgeknoopte sleutelhanger - Wordt je genoemd als Sponsor op onze website 7 donateurs € 250 Doneren Zilveren SCAL vriend - Wij zijn enorm blij met je bijdrage en daarom: - Bedanken we je in een wekelijks overzicht op Facebook - Gaan we je regelmatig op de hoogte houden over de verbouwing en herinrichting - Ontvang je een door onze Scouts handgeknoopte sleutelhanger - Wordt je genoemd als Sponsor op onze website én in elke update over de verbouwing en herinrichting - Ontvang je een uitnodiging voor 2 personen voor ons openingsfeest 4 donateurs € 500 Doneren Gouden SCAL vriend - Wij zijn enorm blij met je bijdrage en daarom: - Bedanken we je in een wekelijks overzicht op Facebook - Gaan we je regelmatig op de hoogte houden over de verbouwing en herinrichting - Ontvang je een door onze Scouts handgeknoopte sleutelhanger - Wordt je genoemd als Sponsor op onze website én in elke update over de verbouwing en herinrichting - Ontvang je een uitnodiging voor 2 pers. voor ons openingsfeest. Bovendien gaan we op jou proosten! 1 donateur € 1.000 Doneren Platina SCAL vriend - Wij zijn enorm blij met je bijdrage en daarom: - Bedanken we je in een wekelijks overzicht op Facebook - Gaan we je regelmatig op de hoogte houden over de verbouwing en herinrichting - Ontvang je een door onze Scouts handgeknoopte sleutelhanger - Wordt je genoemd als Sponsor op onze website én in elke update over de verbouwing en herinrichting - Ontvang je een uitnodiging voor 2 pers. voor ons openingsfeest. Bovendien gaan we op jou proosten! - Als Eregast krijg je een speciale rol op het feest! Ander Bedrag Anders  - Ik wil zelf een bedrag bepalen