Het dak gaat eraf bij Scouting Anna Paulowna

van totaal € 50.000 (0%)

Het dak gaat eraf bij Scouting Anna Paulowna. En niet omdat we een groot feest gaan bouwen.

Het is helaas noodzakelijk kwaad. Nu willen we graag sneller zijn met het vernieuwen van het dak, dan dat een storm ons dak eraf waait. We merken dat de panelen soms al los komen...

...het is dus een kwestie van tijd.

Tevens willen we het dak graag verduurzamen en er voor zorgen dat de lappen deken die het dak nu is weer een geheel vormt.

Wij mogen dan wel waterscouts zijn, maar binnen houden we het wel graag droog. De realiteit is momenteel dat we het nu niet altijd droog houden binnen.

Hier is echter heel veel geld voor nodig. Dit kunnen wij niet alleen. Helpen jullie ons mee? Elke bijdrage is welkom. Dank jullie wel!

Scouting Anna Paulowna is een organisatie die alleen bestaat uit vrijwilligers.

Kies een bedrag
€ 25 Doneren unieke badge 'het dak gaat eraf'  - We gaan een eigen badge ontwerpen. Die wil je toch ook aan je collectie toevoegen? Er komt een beperkte oplage. Nog 100 beschikbaar € 50 Doneren Sla de spijker op zijn kop! - Zo kunnen we materialen aanschaffen om de dakpanelen te monteren. € 75 Doneren Zijn jullie een lichtpuntje voor ons? - Veel van onze TL verlichting zit vast aan het dak. Als het financieel lukt, willen we dit gelijk vervangen door duurzame LED verlichting. € 100 Doneren Samen dragen we de lasten. - Om de last van het dak te kunnen dragen, zullen er diverse draagbalken vernieuwd moeten worden. € 200 Doneren Doneer een deel van een dakpaneel. - Dan is ons clubgebouw weer wind en waterdicht. € 250 Doneren Sponsorpakket 'Junior Zeeverkenners Razend Zwin'. - Voor dit pakket krijgt U: Naamsvermelding op: - onze website voor minimaal 3 jaar. - digitale nieuwsbrieven over de stand van zaken rondom de verbouwing van ons dak. - bij updates op onze facebookpagina over de verbouwing van ons dak. € 500 Doneren Sponsorpakket 'Zeeverkenners Pegasos'. - Voor dit pakket krijgt U: Uw bedrijfslogo klein op: - onze website voor minimaal 3 jaar. - digitale nieuwsbrieven over de stand van zaken rondom de verbouwing van ons dak. - bij updates op onze facebookpagina over de verbouwing van ons dak. Uiteraard wordt uw logo ook op deze pagina getoond. € 750 Doneren Sponsorpakket ' Wilde Vaart: Armada'. - Voor dit pakket krijgt U: Uw bedrijfslogo middelgroot op: - onze website voor minimaal 3 jaar. - digitale nieuwsbrieven over de stand van zaken rondom de verbouwing van ons dak. - bij updates op onze facebookpagina over de verbouwing van ons dak. Uiteraard wordt uw logo ook op deze pagina getoond. € 1.500 Doneren Aanrader Sponsorpakket 'Boreasstam'. - Voor dit pakket krijgt U: Uw bedrijfslogo groot op: - onze website voor minimaal 3 jaar. - digitale nieuwsbrieven over de stand van zaken rondom de verbouwing van ons dak. - bij updates op onze facebookpagina over de verbouwing van ons dak. Uiteraard wordt uw logo ook op deze pagina getoond. Ander Bedrag Anders  - Ik wil zelf een bedrag bepalen