Nieuw clubgebouw voor de Rhedense Pioniers

Nog te gaan

Wij gaan een nieuw clubgebouw bouwen! Help ons mee dit mogelijk te maken door bij te dragen aan de restfinanciering van ons duurzame pand. Je steunt ons door te doneren of zelf een actie te starten.

Met jouw hulp kunnen we onze eigen plek aan de rand van het dorp realiseren; een duurzaam gebouw naast de nieuw aangelegde natuurspeelplaats, en op loopafstand van het bos. Een clubgebouw dat voor onze leden én voor Stichting Rhevak de basis is waaruit kinderen zich kunnen ontwikkelen door samen te werken en samen te spelen.

Hoe ver zijn we?
De grond is gehuurd van de gemeente, de wijziging van het bestemmingsplan is definitief en we gaan alle vergunningen aanvragen voor de bouw. We hebben gespaard, zijn fondsen aan het benaderen en hebben al geld opgehaald met verschillende acties. Maar door de coronacrisis hebben we acties afgelast en dus doen we het nu coronaproof door crowdfunding.

Er zijn al een aantal Rhedense bedrijven die ons materialen schenken of voor kostprijs leveren en daar zijn we heel blij mee! We gaan zoveel mogelijk goede 2e handsmaterialen gebruiken en  natuurlijk zelf zoveel mogelijk zelf aan de slag. Maar we missen nog een gedeelte van het benodigde bedrag.

Wat kun je bijdragen?
Met je bijdrage financieren we een gedeelte van de ruwbouw maar vooral de afbouw, zoals toiletten, vloer-en wandafwerking, keuken, elektriciteit. Je kunt kiezen uit verschillende materialen sponsoren of zelf een bedrag aangeven.

Materialen doneren kan natuurlijk ook, stuur daarvoor een berichtje naar bestuur@rhedensepioniers.nl.

Over de Rhedense Pioniers
Scouting RP bestaat al meer dan 70 jaar en is een gezonde vereniging met bijna 120 jeugdleden en vrijwilligers. Op vrijdagavond en zaterdag zijn onze wekelijkse opkomsten. De planning is onze tijdelijke huisvesting in basisschool De Holtbanck in 2021 te verruilen voor het nieuwe clubgebouw aan de Brinkweg. Op deze locatie doen we nu al vaak opkomsten voor de oudere kinderen vanuit de kapschuur van de gemeente. Wat zou het mooi zijn als we volgend jaar met elkaar aan de slag kunnen in ons nieuwe gebouw!

Lees over onze bouwwijze met stropanelen en bekijk de tekeningen  op onze website www.rhedensepioniers.nl