Help mee met een nieuw drijvend clubhuis

van totaal € 100.000 (56%)

Help je mee? Doneer of wordt Sponsor!
We bouwen een nieuw drijvend clubhuis voor de Zeeverkenners Deventer. Van ons oude clubhuis hebben we afscheid genomen: het voldeed niet meer aan de veiligheidseisen en werd in het onderhoud onbetaalbaar. Met jouw bijdrage kunnen we een nieuw, multifunctioneel, stoer en duurzaam clubhuis bouwen op onze vertrouwde plek: de Gashaven. Zo kan de jeugd uit Deventer en omstreken blijven genieten van hun scoutingspel op het water!

Meer informatie
We beantwoorden graag uw vragen. Bel voor informatie met 06-12822813 of stuur een mail naar
zeeverkennersactie@gmail.com.
Aanmelden voor de Zeeverkenners-nieuwsbrief kan hier.

Zeeverkenners Deventer 
Wij zijn de scouting zeeverkenners (onderdeel van de Stichting President Steyn Groepen) en al bijna 50 jaar liggen wij met ons wachtschip, zeilboten en een ponton als drijvende accommodatie in de Deventer Gashaven. Vanuit deze locatie varen wij wekelijks uit naar de Veenoordkolk, waar onze spelactiviteiten plaatsvinden.  Dit biedt onze 70 leden gelegenheid tot recreatie en ontwikkeling van vaardigheden (zeilen, techniek en sociaal).

 


We bouwen een brede gemeenschap en maken graag verbinding met iedereen die de zeeverkenners een warm hart toedraagt. Zeeverkenners van vroeger zullen herkennen dat je altijd een zeeverkenner blijft. Gun jij de jongens en meiden van nu ook een mooie tijd: word sponsor en kom bij de Club van 100+. Je wordt automatisch lid vanaf ‘sponsorpakket Dolfijn’.
We zien je dan jaarlijks terug in de Gashaven voor een gezamenlijke (zeil)activiteit. Meld je aan voor de Nieuwsbrief en je blijft op de hoogte! 

Aanmelden Zeeverkenners-nieuwsbrief
Bezoek ook de website: www.zeeverkennersdeventer.nl

Kies een bedrag
€ 2.500 Doneren Sponsorpakket "Wilde Vaart" - Voor dit pakket ontvang u een vaartocht van 4 uur op ons moederschip de Clasina voor maximaal 12 personen. Met koffie, thee en een heerlijk stuk taart kunt u samen genieten van de mooiste rivier van Nederland. Uw naam/logo wordt vermeld op de website en in de digitale nieuwsbrief | Lid van de Club van 100+ | Een uitnodiging voor het officiële openingsfeest (4x) met plaatsing van een beachflag of banner. € 1.000 Doneren Sponsorpakket "Zeeverkenners" - Voor dit pakket ontvangt u een vaartocht van 2 uur op ons moederschip de Clasina voor max. 12 personen. Met koffie, thee en een heerlijk stukje taart. Uw naam/logo wordt vermeld op de website en in de digitale nieuwsbrief | Lid van de Club van 100+ | Een uitnodiging voor het officiële openingsfeest (2x) met plaatsing van beachvlag of banner. Nog 10 beschikbaar € 500 Doneren Sponsorpakket "Dolfijnen" - Dit is een mooi pakket, want uw naam komt voor 1 jaar op een riem. Als de blaren op de handen worden geroeid en de zweetdruppels van het voorhoofd glijden, zien de zeeverkenners bij elke slag uw naam of logo | Verder krijgt u ook naamsvermelding op de website en in de digitale nieuwsbrieven | Lid van de Club van 100+ | Een uitnodiging voor het officiële openingsfeest (2x). Nog 24 beschikbaar € 250 Doneren Wind in de zeilen - Zo gaat ie lekker! Een straf windje in de zeilen en een leuke bijdrage voor het project. Wij zien de toekomst zonnig in. We halen de schoot een beetje aan, zetten de voeten schrap: recht zo die gaat! Als blijk van waardering tonen we uw naam op een prominente plaats in het clubhuis voor een periode van 5 jaar | Naamsvermelding op de website | Lid van de Club van 100+, stuur een mailtje naar zeeverkennersclubvan100@gmail.com 1 donateur € 50 Doneren Houten plank voor de steiger - Wij zijn blij met een plankje erbij, want daarvan bouwen we nieuwe aanlegsteigers. Hout blijft namelijk zo lekker drijven. En met jouw hulp hoeven wij niet op een houtje te bijten. 1 donateur € 25 Doneren Een kuub IJsselwater  - Het water in de Gashaven lijkt vanzelfsprekend, maar niks is minder waar. De bodem van de haven moet voldoende diep zijn en ook een beetje vlak voor het geval ons clubhuis een keertje droogvalt. Help jij mee, zodat we kunnen baggeren en voldoende water in de Gashaven hebben voor ons drijvende clubhuis? 1 donateur € 5.000 Doneren Aanrader Sponsorpakket "Leiding en Loodsen" - Voor dit pakket ontvangt u een barbecue voor max. 12 personen op een unieke locatie: in de Gashaven of op de IJssel, aan boord van het moederschip de Clasina. Uw naam/logo wordt groot vermeld op de website en in de digitale nieuwsbrief | Uitgelicht social mediabericht 2× | Lid van de Club van 100+ | Een uitnodiging voor het officiële openingsfeest (4x) met plaatsing van een beachflag of banner.