Nieuwbouw Scouting Gendringen

van totaal € 150.000 (0%)

Deze ontwikkeling is een voortvloeisel van iets wat ooit is gestart met het aanplanten van een fruitbos aan de Waalstraat. Een initatief vanuit de jongste scouts om iets aan de opwarming van de aarde te doen. De scouting wil met dit nieuwe gebouw eennieuwe stap gaan zetten om uiteindelijk zelfvoorzienend te worden. Daarnaast willen we graag multifunctioneel in gaan zetten op samenwerking met diverse clubs die passen binnen de doelstellingen van de scouting. Zoals bijvoorbeeld de knutselclub die al gebruik maakt van ons huidige gebouw.


De oorspronkelijke situatie

Het oorspronkelijke gebouw van scouting Gendringen is bijna 50 jaar geleden gebouwd. Het gebouw is net te klein, muf en staat in middels niet meer op een plek waar een scouting thuis hoort, daarnaast is het niet haalbaar om het gebouw goed te verduurzamen.


De nieuwe situatie

Multiefultifunctioneel, duurzaam, energiezuinig en met relatief eenvoudige middelen te realiseren. Dat zijn de uitgangspunten voor het nieuwe scoutinggebouw.


Deze uitgangspunten hebben geleid tot een duurzaam en praktisch ontworpen gebouw. Het gebouw heeft een doorlopende kap met ruime overstekken en een buitenschoorsteen; de blikvanger vanuit de Waalstraat. Het dak is laag aan de zijde van Gendringen om zo maximaal gebruikt te kunnen maken van de ruimte voor zonnepanelen. Aan de Ulftse zijde is het dak opgetild en opent het gebouw zich naar het veld.

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.

 

Ik kan niet via Ideal betalen, maar ik wil wel een donatie doen.
U kunt uw donatie ook overmaken op de rekening van Scouting Gendringen:
IBAN   NL18RABO0116397500
BIC     RABONL2U
o.v.v.   Donatie nieuwbouw Scouting Gendringen 

Ik heb een factuur nodig voor mijn boekhouding.
Onze penningmeester kan voor u een factuur maken.
Neem hiervoor contact op middels de onderstaande button.
Mail de steun nieuwbouw commissie


Ik wil een donatie doen in de vorm van (bouw)materialen

We hebben nog diverse materialen nodig voor het nieuwe gebouw. Neem hiervoor contact op middels de onderstaande button.
Mail de steun nieuwbouw commissie

Kies een bedrag
€ 2.000 Doneren Fundering - Zonder goede fundering kan je niet beginnen met bouwen. Met deze donatie leg je de basis voor onze nieuwe blokhut! Alle namen van personen en bedrijven die dit bedrag doneren kunnen een georganiseerde Scouting middag (vlot varen - tokkelbaan od) voor een groep van 15 personen krijgen. Als blijk van onze waardering wordt uw (bedrijf) logo getoond op de crowfunding site. € 1.000 Doneren Vloer - Steun de Scouting Gendringen door een deel van de betonvloer of houten verdieping te sponsoren van het nieuwe gebouw. Alle namen van personen en bedrijven die dit bedrag doneren kunnen een georganiseerde Scouting middag (vlot varen - tokkelbaan od) voor een groep van 15 personen krijgen. Als blijk van onze waardering wordt uw (bedrijf) logo getoond op de crowfunding site. € 750 Doneren Dakplaat - Het dak zal bekleed worden met sterke felsen platen. Met deze donatie help je ons één dakplaat dichter bij een nieuwe clubgebouw! Alle namen van personen en bedrijven die dit bedrag doneren zullen op een plaquette worden afgedrukt die een prominente plek in het nieuwe clubgebouw krijgt(als gewenst). Als blijk van onze waardering wordt uw (bedrijf) logo getoond op de crowfunding site. € 500 Doneren Buiten terrein - Steun de Scouting Gendringen door te sponsoren van het buitenterrein bij het nieuwe gebouw. Lidmaatschap van een half jaar korting voor kinderen van personeelsleden of kinderen van donateurs, er wordt contact met u opgenomen voor de benodigde gegevens. Als blijk van onze waardering wordt uw (bedrijf) logo getoond op de crowfunding site. € 250 Doneren Deur - Steun de Scouting Gendringen door een (binnen) deur te sponsoren van het nieuwe gebouw. Jou naam op de dank lijst donateurs aan het nieuwe scouting gebouw, er wordt contact met u opgenomen voor de benodigde gegevens. Als blijk van onze waardering wordt uw (bedrijf) logo getoond op de crowfunding site. € 100 Doneren Nieuw dak - Steun de Scouting Gendringen door één vierkante meter dak te sponsoren van het nieuwe gebouw. Jou naam op de dank lijst donateurs aan het nieuwe scouting gebouw, er wordt contact met u opgenomen voor de benodigde gegevens. Als blijk van onze waardering wordt uw (bedrijf) logo getoond op de crowfunding site. € 50 Doneren Wc-pot - Heeft u behoefte om te zorgen dat wij onze behoefte kunnen doen? Sponsor dan een prachtige wc-pot. Die gaan we zeker gebruiken. Als blijk van onze waardering wordt uw (bedrijf) logo getoond op de crowfunding site. € 25 Doneren Gevelbekleding - Steun de Scouting Gendringen door een deel van de gevelbekleding te sponsoren van het nieuwe gebouw Als blijk van onze waardering wordt uw (bedrijf) logo getoond op de crowfunding site. € 10 Doneren KG staal - Steun de Scouting Gendringen door één kilo staal te sponsoren t.b.v. de staalconstructie van het nieuwe gebouw. Als blijk van onze waardering wordt uw (bedrijf) logo getoond op de crowfunding site. Ander Bedrag Anders  - Ik wil zelf een bedrag bepalen