Nieuwbouw Scouting Heinkenszand

van totaal € 35.000 (19%)

Scouting Heinkenszand vernieuwt clubgebouw

 

Scouting Heinkenszand is hard toe aan een nieuw clubgebouw voor zowel de kabouters, welpen als verkenners.
In samenwerking met de Gemeente Borsele zijn de noodzakelijke stappen gezet en zijn we klaar om de bouw te starten.
De Gemeente neemt een groot deel van de financiering voor haar rekening, maar om de bouw verder te kunnen realiseren zal de groep een deel moeten bijdragen.

Uw hulp is van harte welkom!

 

Scoutingheinkenszand.nl - Nieuwbouw

Al meer dan 75 jaar neemt Scouting Heinkenszand een belangrijke plek in binnen de gemeente Borsele.

Ruim 140 kinderen uit de hele gemeente beleven op zaterdag en op de diverse scoutingkampen een geweldige tijd. Onze leden maken niet alleen vrienden voor het leven, maar groeien in hun persoonlijke ontwikkeling.

Onze activiteiten zijn veel buiten in de natuur. Andere activiteiten staan in het teken van iets goeds doen voor de samenleving.

Op onze facebook pagina vindt je de meest recente activiteiten

Facebook Scouting Heinkenszand

Ik heb een factuur nodig voor mijn boekhouding.
Onze penningmeester kan voor u een factuur maken.
Neem hiervoor contact op middels de onderstaande button.
Mail onze penningmeester

Kies een bedrag
€ 25 Doneren Potdeksel - Ons gebouw wordt niet van steen maar traditioneel Zeeuws gepotdekseld, dit is duurzamer en past mooi bij de overige gebouwen. Help ons met deze bijdrage het nieuwe gebouw af te timmeren. 17 donateurs € 50 Doneren Dakplaat - Geen gebouw zonder goed geïsoleerd dak. Scouts zijn meestal buiten te vinden maar voor de regenachtige zaterdagen is een goed dak een must. Steun ons met een deel van het dak. Met deze donatie verdient u een vermelding op onze Facebook pagina. En als bedrijf plaatsen we uw logo op deze crowfunding website. 11 donateurs € 100 Doneren Deur - Om maar met de deur in het nieuwe clubgebouw binnen te vallen, met deze donatie verdient u een vermelding in ons clubgebouw, een vermelding op onze Facebook pagina en als bedrijf een logo op deze crowdfundings website. 14 donateurs € 350 Doneren Aanrader 1% van het doelbedrag - Wow!!! Met dit bedrag doneert u 1% van ons totale doelbedrag. Om u hiervoor hartelijk te bedanken komt uw naam of bedrijfslogo op een reclamebanner en op deze crowdfundings website. Deze reclamebanner komt op een prominente plek in ons dorp. Tevens bent u welkom op ons openingsfeest. (uitnodiging volgt). 4 donateurs € 500 Doneren Van Hudo naar luxe sanitair - Er gaat niets boven een goede HUDO, maar binnen ons nieuwe gebouw willen we toch liever een mooie luxe sanitaire gelegenheid installeren. Met deze bijdrage draagt u bij aan een deel van de douches, wastafels, toiletten en boilers. Voor deze donatie ontvangt u: | Een vermelding of logo op een reclame banner en deze website. De reclamebanner komt op een prominente plek in ons dorp. | U ontvangt een uitnodiging voor het openingsfeest. | Een vermelding op onze Facebook pagina. € 1.000 Doneren We Gaan Gewoon Doorman! - De Scout bij Nacht Doorman groep bouwt Gewoon Doorman! Met de aanschaf van dit prachtige sponsorpakket ontvangt u, | Een vermelding of logo op een reclamebanner. De reclame banner komt op een prominente plek in het dorp. | U ontvangt een uitnodiging voor het openingsfeest (uitnodiging volgt) | Vermelding in ons clubgebouw en op onze Facebook pagina. Ander Bedrag Anders  - Ik wil zelf een bedrag bepalen