Nieuwbouw scouting Naaldwijk

Normal 721d884b25829430c1a956c8e1ed8c9e3114beef
van totaal € 130.000 (0%)

Scouting Naaldwijk gaat verhuizen naar een nieuw clubhuis! Het clubhuis moet nog wel gebouwd worden en wij kunnen jouw hulp daarbij goed gebruiken. Voor de bouw van het nieuwe clubhuis hebben we verschillende materialen nodig. Met de plankenactie van Scouting Naaldwijk kan iedereen zijn of haar steentje bijdragen aan de bouw van het nieuwe clubhuis. Dit kan door de aangeboden materialen te sponsoren. Daarnaast bieden wij voor bedrijven interessante mogelijkheden in de vorm van verschillende sponsorpakketten waarmee wij als vereniging een samenwerking aangaan met uw bedrijf. Maak een keuze hoe u ons wilt sponsoren en reken af op de betaalpagina. Na het afrekenen kunt u een persoonlijke boodschap achterlaten.

Scouting Naaldwijk zit al sinds de jaren ‘50 in ons gebouw aan de Van der Hoevenstraat, naast Partycentrum de Binnenhof. Op een plek die eigenlijk niet logisch is voor een scoutingvereniging. Waar we nu een clubhuis tussen de gebouwen hebben, zijn we op zoek naar een plek in de natuur. Het uitdagen van kinderen doen we natuurlijk het liefst op een actieve manier, bij voorkeur in het groen.

Inmiddels zijn wij daarom al 4 jaar met meer dan 25 vrijwilligers bezig om de realisatie van een nieuw clubhuis in het Prinsenbos mogelijk te maken. Zo zijn er enquêtes gehouden onder leden over wat er niet mag ontbreken in het nieuwe gebouw, zijn er al vele tekeningen en schetsen gemaakt, hebben we een eigen maquette gemaakt en zijn wij druk bezig met de werving van sponsoren. Dit alles gebeurt in goed overleg met zowel de Gemeente Westland als andere betrokkenen.

Bedrijven

Bedrijven die willen sponsoren zijn wij graag van dienst met de verschillende sponsorpakketten die wij aanbieden. Heeft uw bedrijf interesse in een sponsorpakket? Neem dan contact met ons op via 0653823531 of mail naar sponsoring@scoutingnaaldwijk.nl.

https://scoutingnaaldwijk.nl/nieuwbouw/bedrijven/

 

Particulieren

Particulieren worden uitgenodigd deel te nemen aan de plankenactie. U kunt uw bouwmaterialen toevoegen op deze website, u kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen via 0653823531 of mail naar sponsoring@scoutingnaaldwijk.nl.

 

 

 

 

Kies een bedrag
€ 10 Doneren Vierkante meter gras - Op ons nieuwe terrein willen we zoveel mogelijk groen realiseren. Metertje voor metertje krijgen we het terrein wel vol. Leuk weetje over gras: het voelt veel beter aan op blote voeten dan grind of tegels. € 25 Doneren Houten plank - Draagt u graag een steentje bij aan ons nieuwe clubhuis? Dat zal helaas niet gaan, want ons clubhuis wordt van hout. Dat is een stuk duurzamer en past ook mooier in de prachtige omgeving van het Prinsenbos! Gelukkig kunt u op deze manier wel een plankje bijdragen. € 100 Doneren WC-pot - Heeft u behoefte om te zorgen dat wij onze behoefte kunnen doen? Sponsor dan een prachtige wc-pot. Die gaan we zeker gebruiken. Als blijk van onze waardering wordt uw naam getoond in de centrale hal van het clubhuis voor een periode van 5 jaar. € 250 Doneren Heipaal - Kunnen wij op uw sponsorschap bouwen? Sponsor dan onze fundering! Als blijk van onze waardering wordt uw naam getoond in de centrale hal van het clubhuis voor een periode van 5 jaar. € 500 Doneren Sponsorpakket 'Bever' - Voor een bedrag van € 500,- krijgt u: uw naam op de website van scouting Naaldwijk, op het bouwbord, in de nieuwsbrief en een uitnodiging voor 2 personen voor de officiële opening van het nieuwe clubhuis. € 1.000 Doneren Sponsorpakket 'Welp' - Voor een bedrag van € 1.000,- krijgt u: uw logo op de website van scouting Naaldwijk, op het bouwbord, in de nieuwsbrief, een uitnodiging voor 2 personen voor de officiële opening van het nieuwe clubhuis en lidmaatschap ‘Vrienden van Scouting Naaldwijk’ voor 1 jaar. € 2.500 Doneren Sponsorpakket 'Scout' - Voor een bedrag van € 2.500,- krijgt u: uw logo op een van de borden langs het terrein van scouting Naaldwijk voor een periode van 1 jaar, uw logo op de website van scouting Naaldwijk, op het bouwbord en in de nieuwsbrief, een uitgelicht social media bericht, een uitnodiging voor 4 personen voor de officiële opening van het nieuwe clubhuis, een lidmaatschap ‘Vrienden van Scouting Naaldwijk’ voor 1 jaar. € 5.000 Doneren Aanrader Sponsorpakket 'Explorer' - Voor een bedrag van € 5.000,- krijgt u: uw logo op een van de borden langs het terrein van scouting Naaldwijk voor een periode van 3 jaar, uw logo op de donatiewebsite steunscouting.nl, uw logo in het groot op de website van scouting Naaldwijk, op het bouwbord en in de nieuwsbrief, 2 maal een uitgelicht social media bericht, een uitnodiging voor 4 personen voor de officiële opening van het nieuwe clubhuis en een lidmaatschap ‘Vrienden van Scouting Naaldwijk’ voor 1 jaar Ander Bedrag Anders  - Ik wil zelf een bedrag bepalen