Stenen voor Scouting Rhenen - PAGINA NOG IN ONTWIKKELING

Nog te gaan

van totaal € 15.000 (0%)

PAGINA NOG IN ONTWIKKELING

Sponsor een aantal stenen voor de verbouwing van ons gebouw! 
Na 30 jaar van de laatste verbouwing is het tijd voor vernieuwing van het Paddegat, ons Scoutinggebouw.
Hierin hebben wij alle hulp bij nodig en vragen we of jullie een steentje voor ons willen bijdragen.
Met deze steen en hopelijk nog veel meer willen we de lokalen ombouwen en van deze tijd maken. Ook moet het sanitair vernieuwd worden en willen we het gebouw mooier en gemakkelijker maken voor het gebruik van vele zaterdagen en kampen.

Een project in 5 fasen

Er moet veel gebeuren aan ons clubhuis. Omdat het zo'n groot project is hebben we het opgedeeld in 5 fasen. 

 • fase 0: eigen werkzaamheden om verbouwing voor te bereiden
 • fase 1: verbouwing aan de buitenkant en nieuw sanitair
 • fase 2: verbouwing aan de binnenkant en het beverlokaal
 • fase 3: kelder en kampvuurkuil verbinden, om de kwaliteit van deze ruimte te verhogen
 • fase 4: verduurzaming energievoorziening

Voor fase 0 en 1 is de financiering rond, maar voor fase 2 zijn we nu hard op zoek naar fondsen! 

Koop een meter stenen voor 25 euro  
U kunt ons helpen door een meter stenen te kopen. Voor een bijdrage van 25 euro helpt u ons een meter stenen te metselen. En het staat gevers natuurlijk vrij om geld te doneren voor meerdere meters. Maar we hebben ook andere mogelijkheden:

 • 1 steen à € 3,50
 • 3 stenen à € 10,50 
 • 1,5 meter stenen (7 stenen) à € 24,50
 • 1 vierkante meter muur (50 stenen) à € 175
 • 1 pallet stenen (142 stenen) à € 497
 • Sanitair à € 3500
 • Beverlokaal à € 5000
 • Scoutslokaal à € 7500

Iedere koper krijgt een certificaat van de meter die hij of zij heeft gerealiseerd. Daarnaast krijg je natuurlijk een uitnodiging voor het openingsspektakel. Dit gaat plaatsvinden in het voorjaar van 2022. Koop je 1,5 meter stenen of meer krijg je een vermelding op onze digitale sponsormuur in het spel Minecraft. Wanneer je een pallet stenen of meer koopt, komt je naam of de naam van je bedrijf op een fysiek sponsorbord. Koop je genoeg stenen voor een lokaal voor de bevers of scouts of het sanitair, dan mag je deze lokalen een naam geven die voor altijd zichtbaar blijft! Het minimumbedrag van dit platform is 5 euro, maar alle kleine beetjes helpen. Kleinere of afwijkende bedragen kunnen direct bij de speltakleiding gedoneerd worden.

Natuurlijk is het ook mogelijk om een bedrag naar keuze te doneren!

Hartelijk dank alvast, namens Scouting Jonkheer Schimmelpenninckgroep Rhenen

Voor vragen kunt u ons bereiken op het emailadres: crowdfunding@scoutingrhenen.nl

 

Bekijk ook onze socials!

 

Facebook: https://www.facebook.com/ScoutingRhenen 

Instagram: https://www.instagram.com/scoutingrhenen

Kies een bedrag
€ 7 Doneren 2 stenen  - Bedankt voor je bijdrage van een steen aan ons mooie clubhuis. Zo kunnen we steen voor steen het clubhuis opbouwen! Als beloning krijg je een certificaat ter waarde van het aantal stenen. € 10,50 Doneren 3 stenen - Bedankt voor je bijdrage van een steen aan ons mooie clubhuis. Zo kunnen we steen voor steen het clubhuis opbouwen! Als beloning krijg je een certificaat ter waarde van het aantal stenen. € 24,50 Doneren 1,5 meter stenen - Bedankt voor je grote bijdrage van 1,5 meter steen aan ons mooie clubhuis. Zo kunnen we meter voor meter het clubhuis opbouwen! Als beloning krijg je een certificaat ter waarde van het aantal stenen + een Minecraft vermelding. € 42 Doneren Aanrader Leeftijd maal stenen per €3,50 - Je eigen leeftijd bij elkaar verzamelen in stenen is op elke leeftijd heel erg knap! Je krijgt een mooie badge voor je op blouse of als aandenken aan jouw steun. Ben je geen 12 jaar, reken het zelf uit en doe dit dan via 'ander bedrag'. € 175 Doneren 1 vierkante meter muur - Met een vierkante meter muur schiet het echt op!! Dankzij jouw steun kunnen we snel aan de bak. Als beloning krijg je een eervolle vermelding. € 497 Doneren 1 pallet stenen - Genoeg stenen voor bijna drie vierkante meter muur, met deze steun komt het doel heel snel inzicht. Als beloning krijg je een hele grote eervolle vermelding. € 3.500 Doneren Sanitair - Genoeg om ons sanitair toekomstbestendig te maken. Dankjewel voor deze geweldige steun! Als beloning mag je een naam bedenken voor het sanitair. Nog 1 beschikbaar € 5.000 Doneren Beverlokaal - Het lokaal voor onze jongste groep kunnen we meteen aanpakken met jouw steun, wat geweldig! Als beloning mag je de naam voor dit lokaal verzinnen. Nog 1 beschikbaar € 7.500 Doneren Scoutslokaal - Het lokaal van onze scouts kan mede dankzij jouw inzet worden vergroot zodat zij meer ruimte hebben om binnen te spelen! Als beloning mag je de naam voor dit lokaal verzinnen. Nog 1 beschikbaar