Stenen voor Scouting Rhenen

van totaal € 15.000 (34%)

Sponsor een aantal stenen voor de verbouwing van ons gebouw!
Ons Scoutinggebouw, het Paddegat, doet al jarenlang trouwe dienst voor uitdagende avonturen en toffe spellen en activiteiten. Na 30 jaar is het tijd voor vernieuwing. Voor een non-profitorganisatie als Scouting Rhenen is het echter niet makkelijk om aan de gelden te komen om dit zomaar te realiseren. Daarom kunnen we alle hulp goed gebruiken en vragen we graag of jullie ook een steentje willen bijdragen aan onze verbouwing.

Met jullie bijdrage willen we de lokalen van de jeugdleden verbouwen en meer van deze tijd maken, zodat er ruimte is voor alle kinderen om óók binnen te kunnen zijn. Daarnaast pakken we het sanitair grondig aan en maken we het gebouw weer klaar voor de toekomst, zodat we nog minimaal 100 jaar kinderen gave en uitdagende activiteiten kunnen blijven bieden in de prachtige bossen van Rhenen.

Koop een meter stenen voor 25 euro.  
Je kunt ons helpen door een meter stenen te kopen. Voor een bijdrage van 25 euro help je ons met de sponsoring van een meter stenen. Zo kunnen we alvast een meter van ons prachtige gebouw opnieuw metselen. Natuurlijk staat het alle gevers vrij om geld te doneren voor meerdere meters. En daarnaast zijn er ook andere mogelijkheden, een steentje bijdragen kan daardoor op allerlei manieren. Dit zijn de opties: 

 • 1 steen: € 3,50
 • 3 stenen: € 10,50 
 • 1 meter stenen: € 25,-
 • 15 stenen: €52,50
 • 1 vierkante meter muur (50 stenen): € 175,-
 • 1 pallet stenen (142 stenen): € 497,-
 • Je leeftijd in stenen: je leeftijd x €3,50
 • Sanitair (volledig): € 3500,-
 • Beverlokaal (volledig): € 5000,-
 • Scoutslokaal (volledig): € 7500,-
 • Ander bedrag voor als uw donatie afwijkt. U krijgt dan alsnog de bijpassende beloning.

Iedere gever krijgt een certificaat van de meter die hij of zij ons heeft helpen realiseren. Daarnaast krijg je natuurlijk een uitnodiging voor het openingsspektakel van ons nieuwe gebouw, dat zal plaatsvinden in het voorjaar van 2022. Wanneer je ons helpt met een pallet stenen of meer, komt je naam of de naam van je bedrijf op een fysiek sponsorbord in ons nieuwe gebouw. Help je ons met genoeg stenen voor een lokaal voor de bevers, scouts of het sanitair, dan mag je deze lokalen een naam geven die voor altijd zichtbaar blijft!

Het minimum doneerbedrag van dit platform is 5 euro, maar alle kleine beetjes helpen. Kleinere of afwijkende bedragen kunnen direct bij de speltakleiding gedoneerd worden.

Natuurlijk is het ook mogelijk om een bedrag naar keuze te doneren!

Hartelijk dank alvast, namens alle kinderen en vrijwilligers van Scouting Rhenen!

Voor vragen kan je ons bereiken op het emailadres: crowdfunding@scoutingrhenen.nl.

 

Bekijk ook onze socials! 

Facebook: https://www.facebook.com/ScoutingRhenen 

Instagram: https://www.instagram.com/scoutingrhenen

Kies een bedrag
€ 7 Doneren 2 stenen  - Bedankt voor je bijdrage van twee stenen aan ons mooie clubhuis. Zo kunnen we steen voor steen het clubhuis opbouwen! Als beloning krijg je een certificaat ter waarde van het aantal stenen. 12 donateurs € 10,50 Doneren 3 stenen - Bedankt voor je bijdrage van drie stenen aan ons mooie clubhuis. Zo kunnen we steen voor steen het clubhuis opbouwen! Als beloning krijg je een certificaat ter waarde van het aantal stenen. 6 donateurs € 25 Doneren Aanrader 1 meter stenen - Bedankt voor je grote bijdrage van 1 meter stenen aan ons mooie clubhuis. Zo kunnen we meter voor meter het clubhuis opbouwen! Als beloning krijg je een certificaat ter waarde van het aantal stenen en een uitnodiging voor het openingsspektakel in het voorjaar van 2022. 28 donateurs € 42 Doneren Leeftijd maal stenen per €3,50 - Je eigen leeftijd bij elkaar verzamelen in stenen is op elke leeftijd heel erg knap! Je krijgt een mooie badge voor je op blouse of als aandenken aan jouw steun. Dit bedrag is gebaseerd op 12-jarige jeugdleden. Ben je geen 12 jaar, reken het dan zelf uit en doneer via 'ander bedrag'. Goed bezig! 11 donateurs € 52,50 Doneren 15 stenen - Ruim 30 kilo aan baksteen, een mooie bijdrage! Als beloning krijg je een certificaat ter waarde van het aantal stenen en een uitnodiging voor het openingsspektakel in het voorjaar van 2022. 4 donateurs € 175 Doneren 1 vierkante meter muur - Met een vierkante meter muur schiet het echt op! Dankzij jouw steun kunnen we snel aan de bak. Als beloning krijg je een certificaat, een eervolle vermelding én een uitnodiging voor het openingsspektakel in het voorjaar van 2022. 4 donateurs € 497 Doneren 1 pallet stenen - Genoeg stenen voor bijna drie vierkante meter muur, met deze steun komt het doel heel snel in zicht. Dankjewel! Als beloning krijg je een certificaat, een plaats op het sponsorbord in ons nieuwe gebouw en een uitnodiging voor het openingsspektakel in het voorjaar van 2022. 5 donateurs € 5.000 Doneren Beverlokaal - Het lokaal voor onze jongste groep kunnen we meteen aanpakken met jouw steun, wat geweldig! Als beloning mag je de naam voor dit lokaal verzinnen, krijg je een vermelding op het sponsorbord in ons nieuwe gebouw en natuurlijk een uitnodiging voor het openingsspektakel in het voorjaar van 2022. Nog 1 beschikbaar Ander Bedrag Anders  - Ik wil zelf een bedrag bepalen
Bekijk alle

Update verbouwing januari 2024

10-01-2024 | 22:20 Beste donateurs, Inmiddels is het alweer even geleden dat u iets van ons heeft gehoord. Daarom sturen we u graag een update over waar we nu staan met de verbouwing van ons clubhuis. Wat hebben we al gedaan?In november 2021 zijn we gestart met de verbouwing van ons clubhuis. We hebben eerst de kelder verbouwd om daar extra magazijnruimte te creëren, waardoor elke speltak nu zijn eigen magazijn heeft in de kelder. Vervolgens hebben we een houtkachel geïnstalleerd in het RSA-lokaal en de oude schoorstenen in het bever- en scoutslokaal gesloopt. In het voorjaar van 2022 is er gewerkt aan het nieuwe sanitair. Er zijn in de periode van februari tot juni 2022 drie nieuwe toiletten en een nieuwe douche geplaatst op de plaats van het oude sanitair. Ter voorbereiding op het werk van de aannemer hebben we de binnenmuren tussen het oude bever- en scoutslokaal gesloopt en een nieuwe muur gemetseld voor waar straks de nieuwe keuken gaat komen. In augustus 2022 is de aannemer begonnen met strippen, isoleren en opnieuw opbouwen van de gevel van het oude gedeelte van het gebouw (bever- en scoutslokaal). Wij hebben zelf een kruipruimte gegraven onder de nieuwe keuken, waarna de aannemer een nieuwe vloer heeft gestort in deze nieuwe keuken. Kingspan heeft ons sandwichpanelen gesponsord voor het nieuwe dak en daarmee is het dak geïsoleerd. Eind november 2022 was de aannemer klaar en konden we zelf weer aan de slag. Vanaf januari 2023 hebben we een groot deel van de binnenmuren gestuct. We hebben elektra aangelegd in het nieuwe scoutslokaal en daar een brandmelder geïnstalleerd. Vervolgens zijn we verdergegaan met het bouwen van de tweede muur van de nieuwe keuken. Dit hebben we allemaal afgemaakt voor de zomer van 2023, zodat er weer verhuur in het clubhuis kon plaatsvinden. Eind 2023 zijn we zo ver gekomen dat het nieuwe scoutslokaal zo goed als klaar is, een hele grote mijlpaal!  Wat gaan we de komende periode doen?De komende maanden gaan we leidingen, riool en elektra aanleggen in de nieuwe keuken. Daarna kunnen we de nieuwe keuken daadwerkelijk installeren. Wanneer dat is gelukt, kunnen we de oude keuken verwijderen om zo een nieuw lokaal voor de bevers te maken en dan komt een belangrijk doel om meer ruimte te creëren voor de bevers in zicht.  We willen jullie nogmaals bedanken voor jullie steun voor onze verbouwing. De verbouwing begint steeds meer vorm te krijgen en de speltakken zijn jullie erg dankbaar voor jullie bijdrage. Met vriendelijke groet,Het bestuur van Scouting Rhenen
Lees meer