Scouting Nederland Fonds

Normal ff9b6252fb229ddf09e5538c8b18d9ba8a314ba6

Het Scouting Nederland Fonds honoreert jaarlijks vele aanvragen. Daarmee levert het fonds een belangrijke bijdrage aan diverse projecten op lokaal, regionaal en landelijk niveau. Scoutinggroepen en -regio’s kunnen bij het Scouting Nederland Fonds een aanvraag indienen voor (een deel van de benodigde) financiering van projecten, ondersteuning bij calamiteiten of bij een bouwproject. Het gaat om projecten die niet in de reguliere begroting passen. Groepen die getroffen worden door een calamiteit zoals brand, ontvangen vanuit het Scouting Nederland Fonds een pakket met informatie en producten om snel weer aan de slag te kunnen met het aanbieden van het Scoutingspel voor hun jeugdleden. Nieuw op te richten groepen ontvangen een startpakket om ze op weg te helpen. Het is ook mogelijk om donateur te worden van het Scouting Nederland Fonds met een maandelijkse of jaarlijkse bijdrage naar keuze. Daar zitten extra voordelen aan. Blijf dan ook op de hoogte van de ontwikkelingen. Maak gebruik van belastingvoordeel bij een periodieke schenking. Meer informatie hierover op de website van Scouting Nederland: word donateur.

22-11-2020 | 08:42 Ter ere van de verdediging van het proefschrift van dr.ir. Joris Scharpff
11-08-2020 | 18:09