Scouting Scherpenzeel e.o. heeft een nieuw clubhuis nodig!

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen
van totaal € 54.000 (5%)

UPDATE:

De bouw is gestart en gaat zeer voorspoedig! We hebben nog steeds geld nodig voor de afbouw en inrichting.

Scouting Scherpenzeel e.o. is een enthousiaste, grote groep, waar wekelijks zo’n 150 kinderen en 50 vrijwilligers een fantastische zaterdag beleven.

Helaas hebben we noodgedwongen in 2017 één van onze locaties moeten verlaten maar gelukkig hebben we een tijdelijke locatie gevonden. Deze locatie mogen we tot juni 2021 gebruiken en daarna staan we met de helft van onze jeugdleden en vrijwilligers definitief op straat. In samenwerking met de gemeente is een locatie gevonden dat aansluitend ligt aan ons andere terrein met clubhuis waardoor één groot scoutingterrein ontstaat. Dit clubhuis is echter niet groot genoeg om de gehele vereniging te huisvesten. 

Aan alle kanten wordt hard gewerkt om de bouw op deze nieuwe locatie te kunnen starten. Er worden door de groep vele acties gedaan: er worden vogelhuisjes verkocht, flessen ingezameld etc. Helaas is, gezien de recente corona uitbraak, voor ons een deel van de voorgenomen acties niet doorgegaan.

Het benodigde bedrag voor de casco bouw is binnen maar dan moet de binnenzijde nog afgewerkt worden. Ook daar hebben we nog geld voor nodig. Concreet missen we daar nog € 42.000 voor en om een groen dak te realiseren nog       € 12.000,-.

Helpt u ons het financiële gat van te dichten zodat we ook na juni 2021 alle jeugdleden en vrijwilligers van Scouting Scherpenzeel e.o. een fantastische tijd kunnen geven?

U kunt materialen sponsoren, een voorgesteld bedrag of een bedrag dat u zelf bepaalt (onderste mogelijkheid).

Kijk ook eens op onze speciale facebookpagina of onze speciale website

Wilt u geen geld geven maar bijvoorbeeld materialen doneren? Neem dan contact met ons op via beheerstichting@scoutingscherpenzeel.nl

€ 7,50 Doneren Een klein stukje clubhuis - Hier zijn wij blij mee, dank u wel 14 donateurs € 15 Doneren Een stukje clubhuis - Hier zijn wij blij mee, dank u wel 7 donateurs € 25 Doneren Een stukje clubhuis - Hier zijn wij blij mee, dank u wel 9 donateurs € 50 Doneren Een stukje clubhuis - Hier zijn wij blij mee, dank u wel 11 donateurs € 100 Doneren Een stuk clubhuis - Hier zijn wij blij mee, dank u wel 4 donateurs € 175 Doneren Douchemengkraan  - Als dank komt je (bedrijfs)naam op ons sponsorbord. 1 donateur Niet meer beschikbaar € 250 Doneren Inbouwtoilet met vrijhangde toiletpot  - Als dank komt je (bedrijfs)naam op ons sponsorbord. Niet meer beschikbaar € 750 Doneren Vloertegels voor de natte ruimten - Als dank komt je (bedrijfs)naam op ons sponsorbord. Niet meer beschikbaar € 800 Doneren Wandtegels voor de toiletten en douches  - Als dank komt je (bedrijfs)naam op ons sponsorbord. Niet meer beschikbaar € 1.250 Doneren Wandtegels voor de keuken - Wandtegels voor de keuken om deze goed te kunnen reinigen. Als dank komt je (bedrijfs)naam op ons sponsorbord. Niet meer beschikbaar € 1.500 Doneren Vloertegels voor de keuken - Om de keuken hygiënisch goed schoon te kunnen maken en houden, zoeken wij een sponsor voor deze tegels. Als dank komt je (bedrijfs)naam op ons sponsorbord. Niet meer beschikbaar € 4.000 Doneren Sponsor een dakspant - Er komen meerdere dakspanten in het gebouw. Bij sponsoring van één of meerdere dakspanten komt je bedrijfsnaam hierop te staan. € 4.500 Doneren Roest vrij stalen keuken - Wij willen graag een roest vrij stalen horeca keuken in ons nieuwe clubhuis inclusief koelkast, gasfornuis en afzuigkap. Als dank komt je (bedrijfs)naam op ons sponsorbord. Niet meer beschikbaar € 9.900 Doneren Groen Dak - Het gebouw is al voorbereid maar wat zou het mooi zijn als bij de opening direct het groene sedumdak al op ons nieuwe duurzame clubhuis ligt. Let op, het bedrag is exclusief BTW. De naam van de sponsor komt op de dakrand te staan. Niet meer beschikbaar