Verduurzaming/ vernieuwing Blokhut Scouting Rythovius

Nog te gaan

van totaal € 35.000 (5%)

Help de Blokhut van Scouting Rythovius Riethoven/Westerhoven Verduurzamen!

Ahoy, avonturiers en liefhebbers van de natuur! Onze geliefde blokhut van Scouting Rythovius Riethoven/Westerhoven heeft al vele avonturen beleefd, maar de tijd is aangebroken voor een ware transformatie. De laatste keer dat de blokhut een serieuze make-over kreeg was ergens in de jaren 80. Ja, je leest het goed, het is hoog tijd voor vernieuwing!

Tijdens de coronaperiode hebben we niet stilgezeten. We zijn als een stelletje bevers aan de slag gegaan en hebben de toiletten volledig opgeknapt. Maar laten we eerlijk zijn, er is meer werk te doen dan alleen de toiletten! Onze blokhut is klaar voor een complete upgrade om weer helemaal toekomstbestendig te zijn. We willen niet alleen een nieuwe look, maar ook een groenere en duurzamere toekomst realiseren.

Met jullie hulp willen we niet alleen de huidige keuken verbouwen we hebben ambitieuze plannen voor verduurzaming, zoals het installeren van vloerisolatie, dubbel glas en een geïsoleerde verdiepingsvloer.
We willen vooral ook de aandacht richten op het verduurzamen van onze geliefde blokhut. We willen haar karakter behouden terwijl we er een modern tintje geven en de ecologische voetafdruk verkleinen.

Het doel? Een budget van €35.000. Een flinke som geld, maar we zijn al jarenlang aan het sparen. Alle acties van onze groepen dragen bij aan dit doel. Elke zomer wordt er een deel van de opbrengst gereserveerd voor deze broodnodige verbouwing. Maar nu hebben we jouw hulp nodig om het einddoel te bereiken.

Jullie steun maakt echt een verschil. Elke bijdrage brengt ons dichter bij onze droom van een vernieuwde, duurzame en avontuurlijke blokhut. Laten we samen bouwen aan een plek waar generaties scouts nog vele jaren avonturen kunnen beleven en herinneringen kunnen maken. Doe mee, steun onze crowdfunding en help onze blokhut te transformeren tot een groen en toekomstbestendig thuis voor alle scouts!

Volg ons op alle sociale media voor updates van de crowdfunding, verbouwing en onze scouting avonturen.

https://www.facebook.com/ScoutingRythovius
https://www.instagram.com/scouting_rythovius/

Dank jullie wel voor jullie steun en avontuurlijke geest!

Bekijk alle

Frank spaart mee!

18-02-2024 | 18:01 Onder het mom van "Een scout is goed voor de natuur" , is onze Frank van Bakel uitstekend bezig! Iedere dag dat hij fietst en statiegeldflesjes/blikjes tegenkomt tijdens zijn tocht, neemt hij deze mee en levert ze netjes in.   Het is schrikbarend hoeveel hij al vanaf het begin van dit jaar heeft gevonden .   Hij heeft op Steun Scouting zijn eigen subactie opgezet en draagt zo zijn steentje bij aan de natuur en het verduurzamen van onze blokhut .   Goed bezig, Frank!   https://www.steunscouting.nl/fundraisers/frank-van-bakel   #pioniereenkeuken #goedvoordenatuur #Statiegeld #scouting @scouting_nl
Lees meer