Jan van Hoof Fietst !

Op 1 juli fietst de Jan van Hoof voor Goud !!!
Normal 8ceaf0ed2fc665037260b7eeb11cf4b8852ae7f9

Doe mee aan de Rabobank Sponsorfietstocht

Op zaterdag 1 juli vindt voor de eerste maal de Rabobank Sponsorfietstocht plaats. Met deze gezellige fietstocht kunnen we geld verdienen voor onze verhuizing naar Goudasfalt. Twijfel niet langer en fiets ook mee!

De Sponsorfietstocht is een initiatief van Rabobank Gouwestreek, die het lokale verenigingsleven een warm hart toedraagt. Mensen samenbrengen, iets in beweging zetten en tegelijk het lokale verenigingsleven financieel ondersteunen.

Meefietsen = geld verdienen!
Voor iedereen die namens onze vereniging meefietst, stort de Rabobank € 10,00 (voor de route van 30 km) of € 20,00 (voor de route van 60 km) in onze clubkas. Van dat geld kunnen we leuke dingen doen voor onze leden. Bovendien is het een gezellige en sportieve dag.

Mobiliseer de hele familie
We willen natuurlijk met zoveel mogelijk mensen meedoen. Hoe kun je daarbij helpen? In de eerste plaats door zelf mee te fietsen. En in de tweede plaats door anderen te mobiliseren: vrienden en vriendinnen, ouders, kinderen, buren, opa’s en oma’s. Iedereen die namens onze vereniging deelneemt levert geld op, dus hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Aanmelden
Het fijnst vinden we het als je je snel aanmeldt via fondsen@janvanhoof.nl. Vermeld ook met hoeveel personen je deelneemt. [of:] Aanmelden kan tot uiterlijk 1 juni. Maar vol is vol….dus hoe eerder je je aanmeld, hoe meer geld we voor onze verhuizing bij elkaar kunnen fietsen !