Scouts Sint Jozef

Statiegeld inzamelen voor de herbouw!

Onze scouts verzamelen statiegeldflessen om zo bij te dragen aan onze crowdfunding, zodat wij snel weer een dak boven ons hoofd hebben!

Samen zullen we de flessen verzamelen op de zaterdagen, maar zelf flessen inleveren in de winkel en de opbrengst overmaken kan ook!

Op ons terrein sorteren we de flessen en de leiding zorgt dat ze ingeleverd worden bij de juiste winkels. Alle kleine beetjes helpen en als alle scouts een handje helpen met het verzamelen van flessen, dan hebben we die € 1000,- zo bij elkaar!

flessen van winkels in Sittard en Tüdderen (DU) zijn toegestaan, maar ook bierkratten.

18-10-2020 | 15:06
28-09-2020 | 14:39 statiegeldflessen ingeleverd die in huis rondzwierven! Samen gaan we het maken!
28-09-2020 | 14:22