Zaterdagwelpen Scouting Titus Brandsma Deventer

Wij verkopen onze insectenhotels!
van totaal € 80 (301%)

Voor onze eigen Titus bijen willen wij, zaterdagwelpen graag 4 fruitbomen en 4 bessenstruik aanschaffen. Helpt u ons mee?

Wij hebben tijdens onze opkomst insectenhotels gebouwd, graag verkopen wij die u aan voor dit goede doel. Elke zaterdagwelp krijgt 1 (zijn of haar eigen) insectenhotel mee naar huis. En mag deze verkopen. De koper mag een eigen donatie doen, maar wij hopen met de verkoop van onze 21 insectenhotels, natuurlijk ons doel van EUR. 80,00 te halen en wie weet wel meer, dan kunnen we nog meer spullen kopen voor de bijen.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.