Nieuw clubhuis voor Shawano's Oegstgeest

van totaal € 50.000 (86%)

Het clubhuis van Scouting Shawano's Oegstgeest is dringend aan vervanging toe. In 1991 is het toenmalige clubhuis afgebrand. Alleen een klein stenen deel stond nog overeind. Er is destijds als tijdelijke bouw een houten deel aangebouwd, maar dat is altijd blijven staan. Het is slecht geisoleerd, het lekt en het is niet meer op te knappen. Het clubhuis moet daarom dringend vervangen worden. We wachten al 15 jaar op nieuwbouw, en nu gaat het dan eindelijk gebeuren! Help ons aan het laatste deel om ons clubhuis te kunnen realiseren?

Wie zijn de Shawano's Oegstgeest?
Wij zijn een enthousiaste groep scouts met leden tussen de 5 en 60 jaar oud. We zijn een landgroep met alle speltakken en hebben +- 125 leden. We hebben bij de meeste leeftijdsgroepen een wachtlijst. 

Waarom een nieuw clubhuis?
Ons clubhuis is in slechte staat van onderhoud en is niet meer op te knappen. Er resteert niets anders dan een nieuw clubhuis neer te zetten. De afgelopen vele jaren hebben onze leden ontzettend veel acties georganiseerd om het clubhuis bij elkaar te sparen. Helpt u ons met het laatste deel?

Hoe zit dat ook al weer met jullie terrein?
Vroeger waren wij de enige gebruikers van "de polder". Zo'n 18 jaar geleden barstte de lokale voetbalvereniging uit haar voegen en viel hun oog op de polder. In 2010 zijn er afspraken gemaakt over het wijzigen van ons stuk terrein. Inmiddels is dat ruimschoots afgerond. De voetbalvereninging voetbalt al jarenlang naast ons en ons nieuwe terrein is prachtig aangelegd naar onze wensen, inclusief een fantastische kampvuurkuil. Nu nog het clubhuis!

Andere ideeën?
Wil je ons op een andere manier steunen? Heb je materialen voor ons? Heb een goed idee voor financiering? Wil je overleggen? Neem dan even contact op met sponsporing@shawanosoegstgeest.nl en dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Fiscaal voordelig schenken?
Vanaf € 500 euro is het mogelijk om fiscaal voordelig te schenken. Daarmee kun je tot 50% fiscaal aftrekken (zonder drempel!). Daarmee kost je gift jou minder, of kun je ons meer schenken! Heb je interesse, neem dan contact op met sponsoring@shawanosoegstgeest.nl of kijk in de nieuwsbrief zodra die online staat. 

Informatie?
Wil je meer informatie? Kijk dan eens op www.shawanosoegstgeest.nl of neem dan contact op met sponsoring@shawanosoegstgeest.nl.

 

Kies een bedrag
€ 10 Doneren Een plank - De buitenkant van het nieuwe clubhuis is van horizontale plankmateriaal in een mooie lichte houtkleur. Zo past het clubhuis mooi in de omgeving. Steun jij ons met een plank? 16 donateurs € 25 Doneren Stukje betonvloer - Ons oude clubhuis heeft een oude (doorgezakte) houten vloer. Het nieuwe clubhuis wordt voorzien van een betonvloer! Steun jij ons met een stuk betonvloer? 17 donateurs € 50 Doneren Vloerverwarming - Natuurlijk gaan we voor de verwarming gasloos! Er komt een warmtepomp met vloerverwarming. Het nieuwe clubhuis is straks zo goed geisoleerd dat die vloerverwarming voldoende is. Draag jij bij aan onze warme lokalen? 12 donateurs € 100 Doneren Een heipaal - Zo'n mooi en nieuw gebouw vraagt om heipalen. Daarmee leggen we een fundering die vele tientallen jaren mee kan. Help jij ons met een heipaal? 26 donateurs € 250 Doneren Vloer - De bouwer verzorgt heel veel, maar niet de vloerafwerking. Die kunnen we prima zelf leggen met onze vele vrijwilligers! Maar we moeten de vloer wel aanschaffen. Het wordt natuurlijk een onderhoudsvrije vloer die goed schoon te maken is en er ook nog prachtig uit ziet. Steun jij ons met een stuk vloerafwerking? 7 donateurs € 500 Doneren Sponsoring S - Steun jij de Shawano's met de bouw van een nieuwe clubhuis met een donatie van € 500? Dan vermelden wij jouw naam op onze website en in de nieuwsbrieven over de nieuwbouw! Daarnaast ben je van harte welkom op de feestelijke opening. 4 donateurs € 1.000 Doneren Aanrader Sponsoring M - Steun jij de Shawano's met de bouw van een nieuwe clubhuis met een donatie van maar liefst € 1000? Dan krijg je alles wat bij pakket S hoort, en daarnaast krijg je een tegeltje met jouw naam of logo in de hal van het nieuwe clubhuis. 5 donateurs € 2.500 Doneren Sponsoring L - Steun jij de Shawano's met de bouw van een nieuwe clubhuis met een donatie van maar liefst € 2500? Dan krijg je natuurlijk alles van pakket M, maar daarnaast krijg je een dubbel formaat tegeltje en ben je 2 jaar lang "vriend van de Shawano's" waardoor je ook wordt uitgenodigd voor onder andere de boerenkoolmaaltijd, groepsdag, borrels, etc. Vanaf dit bedrag zijn er ook fiscaal voordelige mogelijkheden. Neem daarvoor contact op met sponsoring@shawanosoegstgeest.nl. 2 donateurs € 5.000 Doneren Sponsoring XL - Steun jij de Shawano's met de bouw van een nieuwe clubhuis met een donatie van maar liefst € 5000? Dan krijg je alles van pakket L, maar daarnaast een persoonlijke videoboodschap van onze leden en een door de jeugdleden geheel verzorgd diner voor 4 personen op ons clubhuis. Bovendien ben je maar liefst 5 jaar lang "vriend van de Shawano's"! Ander Bedrag Anders  - Ik wil zelf een bedrag bepalen