Scouting Naaldwijk Nieuwbouw

van totaal € 280.000 (92%)

Doneer of word sponsor

Realiseer een droom met uw bijdrage. Kom in actie voor ons nieuwe clubhuis. Direct aan het Prinsenbos bouwt Scouting Naaldwijk met uw hulp een multifunctioneel clubhuis met 3.000 m² buitenruimte voor scoutingactiviteiten. Veilig, duurzaam en midden in de natuur.

Steun onze Westlandse jeugd. Doneer of word sponsor. Alle beetjes helpen.

Let op: Sommige pakketten bevatten een vermelding in het clubhuis of een vermelding op het bouwbord, hiervoor krijg je elders een alternatieve vermelding, ook een bezoek aan de officiële opening is per 13 april 2024 niet meer mogelijk, maar we geven je na die dag natuurlijk graag een persoonlijke rondleiding.

 

Pakketten 'Topsponsor' en 'Hoofdsponsor'

Aanvullend op de sponsorpakketten die u hier kunt kiezen, zijn er ook nog de pakketten 'Topsponsor' en 'Hoofdsponsor' van 10.000 en 20.000 euro. Bel 06 53823531 of stuur een e-mail naar sponsoring@scoutingnaaldwijk.nl.

 

Meer informatie

We beantwoorden graag uw vragen. Bel 06 53823531 of stuur een e-mail naar sponsoring@scoutingnaaldwijk.nl.

Voor meer informatie over ons project bezoekt u scoutingnaaldwijk.nl/nieuwbouw.

Na donatie word je op de hoogte gehouden via onze eigen nieuwsbrief. Als je deze liever niet ontvangt, stuur dan een email naar sponsoring@scoutingnaaldwijk.nl.

 

Scouting Naaldwijk 

Scouting Naaldwijk is een vereniging die uitdaging en avontuur biedt aan ruim 180 kinderen en jongeren uit regio Westland. Wekelijks maken zo’n 80 vrijwilligers daar belangeloos en met ontzettend veel plezier hun tijd voor vrij. Dit doen zij al meer dan 110 jaar. 

Kies een bedrag
€ 5.000 Doneren Aanrader Sponsorpakket 'Explorer' - Hiervoor ontvangt u het volgende | Bord met logo langs terrein (3 jaar) | Uitgelicht social mediabericht 2× | Groot logo op website en bouwbord en logo in de digitale nieuwsbrieven | Bezoek officiële opening 4× | 'Vriend van Scouting Naaldwijk' 1 jaar 1 donateur € 2.500 Doneren Sponsorpakket 'Scout' - Hiervoor ontvangt u het volgende | Bord met logo langs terrein (1 jaar) | Uitgelicht social mediabericht 1× | Logo op website, logo op bouwbord en logo in de digitale nieuwsbrieven | Bezoek officiële opening 4× | 'Vriend van Scouting Naaldwijk' 1 jaar 4 donateurs € 1.000 Doneren Sponsorpakket 'Welp' - Hiervoor ontvangt u het volgende | Logo op website, logo op bouwbord en logo in de digitale nieuwsbrieven | Bezoek officiële opening 2× | 'Vriend van Scouting Naaldwijk' 1 jaar 12 donateurs € 500 Doneren Sponsorpakket 'Bever' - Hiervoor ontvangt u het volgende | Naamsvermelding op website, bouwbord en in de digitale nieuwsbrieven | Bezoek officiële opening 2× 12 donateurs € 250 Doneren Heipaal - Kunnen wij op uw donatie bouwen? Sponsor dan onze fundering! Als blijk van waardering wordt uw naam getoond op een prominente plaats in het clubhuis voor een periode van 5 jaar. 10 donateurs € 100 Doneren WC-pot - Heeft u behoefte om te zorgen dat wij onze behoefte kunnen doen? Sponsor dan een prachtige wc-pot. Die gaan we zeker gebruiken. Als blijk van onze waardering wordt uw naam getoond op een prominente plaats in het clubhuis voor een periode van 5 jaar. 30 donateurs € 25 Doneren Houten plank - Draagt u graag een steentje bij aan ons nieuwe clubhuis? Dat zal helaas niet gaan, want ons clubhuis wordt van hout. Dat is een stuk duurzamer en past ook mooier in de prachtige omgeving van het Prinsenbos! Gelukkig kunt u op deze manier wel een plankje bijdragen. 61 donateurs € 10 Doneren Vierkante meter gras - Op ons nieuwe terrein willen we zoveel mogelijk groen realiseren. Metertje voor metertje krijgen we het terrein wel vol. Leuk weetje over gras: het voelt veel beter aan op blote voeten dan grind of tegels. 34 donateurs Ander Bedrag Anders  - Ik wil zelf een bedrag bepalen